12 jaar Vorstenbosch-info

Reacties uitgeschakeld voor 12 jaar Vorstenbosch-info 480

VorstenboschvanBoven_870Vorstenbosch-info zag 12 jaar geleden op 4 mei 2003 het licht. De website wordt regelmatig bezocht voor nieuws en nieuwtjes, informatie over activiteiten, het raadplegen van de parochieberichten, bekijken van foto’s van evenementen, op zoek naar historische informatie over het dorp enzovoorts. Er wordt minder gebruik gemaakt van de interactieve mogelijkheden van de website. Soms reageren mensen op berichten via het reactieformulier en met enige regelmaat worden tips voor de agenda of een bericht gemeld. Al enkele jaren worden berichten ook via twitter kenbaar gemaakt. Sinds kort is er ook een Vorstenbosch Facebook pagina. Onder andere via de icoontjes rechtsboven kom je op die pagina’s.

Om iets meer te weten over de mening van bezoekers en het gebruik van de website is enkele weken geleden onderstaande enquête opgesteld. Een aantal bezoekers heeft deze al ingevuld, maar we willen graag meer reacties. Wilt u enkele minuten besteden aan het beantwoorden van 10 vragen? Het zijn geen moeilijke vragen en uw antwoorden worden anoniem verzameld.  Resultaten van de enquête gebruik ik om de website verder te verbeteren als dat nodig is.

De enquête is gesloten.

Doet u mee aan het onderzoek van vorstenbosch-info.nl? De enquête is nog ruim een week beschikbaar. Vul in onderstaand tekstvak de vragen in. Druk als u klaar bent op Gereed. De antwoorden worden dan verzonden.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info