Daverend Muziekspektakel

Reacties uitgeschakeld voor Daverend Muziekspektakel 850

870380Vorstenbosch heeft drie dagen genoten van een daverend muziekspektakel. t Gildebergske was voor deze gelegenheid omgebouwd tot een muziekpaleis. In een drie en een half uur durend programma kreeg het publiek een variatie aan muziek voorgeschoteld. Jazz en rock, Engels- en Nederlandstalig, luisterliedjes en meezingers, swingnummers en polonaise.

Als professionele artiesten en met het geweldige en jarige fanfareorkest onder leiding van Marc Thijssen wisten Yvon Kanters, Nicole Kanters, Margery Schapendonk, Annemieke Dominicus, Dirk Timmers, Martien van Gemert, Max van den Berg, Reggie van Hulten en Ellen van der Ven het publiek te entertainen. Verrassend waren ook de optredens van de slagwerkgroep en de Gemertse Pipeband. Een dansgroep begeleidde de muziek en het gilde verzorgde een optreden met bazuinblazers en tamboers. Marcel Dominicus was niet alleen spreekstalmeester maar ontpopte ook nog als zanger.

Een strakke regie, licht en geluid en een fraaie aangeklede zaal maakte dit evenement, georganiseerd door het gilde Sint Antonius Abt en muziekvereniging de Notenkrakers, af.
Meer foto’s op www.notenkrakersvorstenbosch.nl en de Facebook pagina van het Muziekspektakel.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info