Carnaval 2016 in Beeld!

Reacties uitgeschakeld voor Carnaval 2016 in Beeld! 1522

freddyFactor12Feestorkest Factor 12 bracht op zondag een bezoek aan Vorstenbosch. In het Veghelse orkest spelen onder andere oud Vorstenbosschenaar Mark van Kessel en Jumbobaas Frist van Eerd. Het orkest verzorgde afgelopen jaar onder andere een optreden bij de Toppers in concert in de ArenA. Maar deze zondag waren de toppers prins Freddy en zijn broer Ronny.  Het gezelschap speelde het dak van het Pierehol. En dat het voor prins Freddy hard werken was laten de foto’s wel zien.

Op zondagmiddag was er ook een playbackwedstrijd voor de basisschool jeugd. Natuurlijk zorgden de hoffotografen weer voor de mooie plaatjes.

Het kindercarnaval op zaterdagmiddag en tienerbal op zaterdagavond waren gezellig. Tijdens het tienerbal mochten de kinderen een wens opschrijven. Prins Freddy haalde er een uit. De wens van Sanne van Stiphout was om de prins zijn gezicht te mogen bekladden. En Prins Freddy gaf daar aan toe…..en ging zelfs nog verder…..

Op zaterdagmorgen is de straat van Prins Freddy omgedoopt naar Elzenbuu(r)t. Elzen verwijst ook naar de boomsoort die in de omgeving van Freddy’s huis in de natte beemden prima gedijt. De buu(r)t verwijst naar Freddy’s passie als tonproater. De straatnaam werd namens de Stichting Dorpsraad onthuld door voorzitter Leo Somers samen met wethouder Rein van Moorselaar. Harry van de Ven sprak namens de buurtvereniging. Na de straatnaamonthulling  ging het gezelschap naar het Pierehol voor de sleuteloverdracht.

Elzenbuurt

zie ook het fotoalbum op www.mooibernheze.nl

FredenJo

Prins Freddy met moeder Jo van den Elzen tijdens het seniorenbal.

Op vrijdag was er allereerst de jeugdoptocht op basisschool “Op Weg”.  Het was een kleurige optocht van verklede kinderen met spandoeken, fietsen en een trommels. Daarmee brachten ze een van de hobby’s van prins Freddy d’n urste in beeld. `Mooi Bernheze´ fotografe Heidi Verwijst maakte een fotoreportage. Klik om naar de reportage te gaan.

enzo

Op vrijdagmiddag was er een nieuwe activiteit. Voor het eerst werd in het Pierehol een seniorenbal georganiseerd. Senioren kwamen verkleed naar het Pierehol en maakten er een gezellige boel van. Natuurlijk kwamen prins Freddy en adjudant Frank even langs om de feestvreugde mee te maken. Een van de hoffotografen was aanwezig en legde de feestvreugde vast. Komende dagen zullen we nog meer van ze zien.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info