Bouwen en wonen in Vorstenbosch

Reacties uitgeschakeld voor Bouwen en wonen in Vorstenbosch 429
peelstraat

Bouwrijpmaken gebied Rietdijk-Peelstraat

Deze week maakte CBS bekend dat zowel Bernheze als Veghel de komende jaren nog niet met krimp te maken hebben en zullen groeien. In Vorstenbosch lijkt dat al zichtbaar. Op verschillende plekken in en om het dorp wordt er gebouwd of flink verbouwd. Er is ook wat beweging in de verkoop van woningen. Tegelijkertijd komt er leven in plannen die al even liggen en heeft de potentiële zelfbouwer als nooit te voren keuze uit een aantal bouwkavels.

Peelstraat

Een aannemer is deze week begonnen met het bouwrijp maken van het gebied tussen Peelstraat en Rietdijk. Van de 14 kavels voor nieuwbouwwoningen in het zogenaamde Ruimte voor Ruimte gebied staan er hier nog 12 te koop. Geïnteresseerden kunnen terecht bij Makelaar van Casteren in Schaijk. Het complex kende een aantal jaren geleden al verschillende opties, maar door een bezwaarprocedure van een omwonende kwam er vertraging in de uitgifte en trokken geïnteresseerden zich terug.

Aan de Peelstraat zijn ook nog enkele particuliere bouwkavels te koop. Zie informatie.

Liebregtsplein

Ook in de bouw van 10 huurwoningen voor ouderen aan het Liebregtsplein is ontwikkeling.  Mooiland verwacht nog dit jaar te kunnen starten met de bouw en hoopt de woningen rond de zomer van 2017 te kunnen verhuren. Geïnteresseerd in huur? Volg de informatie op www.mooiland.nl.

De Helling

Op de Helling heeft de gemeente nog 2 of 3 bouwkavels in de aanbieding. Zie informatie op www.bernheze.org.

Molenakkers

Wie graag aan de Molenakkers een stulpje wil optrekken kan daar ook een particulier kavel overnemen. Zie informatie.

Huizen te koop

In verschillende prijsklassen en op verschillende plekken in en om het dorp staan huizen te koop. Voor ieder wat wils. Zie informatie.

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info