Bernhezer solistenconcours 10 april

Reacties uitgeschakeld voor Bernhezer solistenconcours 10 april 226

Alle deelnemers (foto: www.mooibernheze.nl)

Rob van den Berg van fanfare Sint Willibrord uit Heeswijk werd op 10 april winnaar van het vierde Bernhezer solistenconcours in de Stuik.  De jury, met Marc Thijssen, Marcel van Vught en Arthur Verhofstad waardeerde het spel van Rob op de Marimba met de hoogste score. Aan het concours deden 17 deelnemers van de vijf Bernhezer muziekverenigingen mee.  Zij bespeelden verschillende blaas en slaginstrumenten. De deelname was van een hoog niveau, aldus Arthur Verhofstad namens de jury. Wethouder Jan Glastra van Loon reikte een trofee uit aan de winnaar. Alle deelnemers ontvingen het juryrapport, een certificaat van deelname en een blijvende herinnering.

Namens Vorstenbosch deden mee Sterre van den Elzen, Mees Goudman, Sem van Doorn, Sil Steenbakkers en Thomas Hoevenberg.  Als extra toegift verzorgden Tim en Pieter van Dommelen een spectaculair optreden.

Het Bernhezer solistenconcours werd voor de vierde maal georganiseerd. Ditmaal door muziekvereniging de Notenkrakers. Volgend jaar organiseert fanfare Aurora het vijfde solistenconcours.

Foto’s van het concours staan op www.mooibernheze.nlsolistenconcours

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info