Kampioenen 2016: Ruud Donkers, Guus Geenen en Mark van Kessel

Reacties uitgeschakeld voor Kampioenen 2016: Ruud Donkers, Guus Geenen en Mark van Kessel 850

winnaars

Op zaterdag 27 augustus werd het 25e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. 64 teams deden mee. Uiteindelijk wisten Ruud Donkers, Guus Geenen en Mark van Kessel zich tot winnende team te gooien in de grindbakken.

DE teams waren ingedeeld in 16 poules. Elk team speelde drie wedstrijden in de voorronden. De beste 32 teams uit de voorronden gingen door naar het knock-out systeem. Voor de 2e Divisie mochten 96 spelers deelnemen.

Na de poulewedstrijden werd om 13:30 uur de verdeling in grote finale en verliezersfinale bekend gemaakt. Vanaf dit moment werd in het knock-out systeem de deelname per speelronde gehalveerd. De winnaars gingen door naar de volgende ronde. Vanaf de achtste finales voor de winnaarsronde werd gespeeld op de grindbanen, de kwartfinalisten van de 2e divisie mochten ook hun geluk beproeven op het grind. De finale in deze divisie werd uit eindelijk gespeeld door het team van Bert Hoefs, Maarten Hoefs en Jan Vissers tegen Roy Dominicus, Rob Vogels, Christ Vogels. Maar die moesten uit eindelijk de eerste plaats van de 2e divisie toch afgeven aan het Team van Bert.

Bij de finalewedstrijden van de winnaarsronde werd het team van Ronnie van Asseldonk, Jan v.d. Broek en Martien Ketelaars tweede. Het team van Ad Donkers, Ronnie Daandels en Ed van Bakel derde. De winnaars van het 25e toernooi om het kampioenschap van Vorstenbosch zijn Ruud Donkers, Guus Geenen en Mark van Kessel.

Jeugd

Voor de 21e keer werd ook het Vorstenbosche-jeugd-Jeu-de-Boules kampioenschap gehouden. Zes teams streden voor de hoofdprijs. Uiteindelijk waren het Lara en Silke Bos die Willem van Lankveld en Len Geenen in de finale ontmoeten. Met een mooie 13 – 4 wisten zij Willem en Len te verslaan. Daarmee mochten Lara en Silke Bos zich Jeugd kampioenen van de Vorstenbosch Jeu des Boules kampioenschappen noemen.

Jo van de Berg zorgde weer voor de mooie fotoreportage.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info