Van 2020 naar 2021

Reacties uitgeschakeld voor Van 2020 naar 2021 118

winterlandschap in 2017

We kijken terug op een bijzonder jaar, een jaar waarin veel anders is gegaan. Na het carnaval in februari werd het stil. Het virus kwam in ons midden en sloeg hard toe. Evenementen en activiteiten van verenigingen kwamen geheel of nagenoeg stil te liggen. Rond de zomerperiode was er even perspectief, maar in september werden we weer teruggeworpen. We hadden ook een jaar met mooi weer en veel tijd voor onszelf, onze directe omgeving en voor andere en nieuwe activiteiten of een wandeling om het dorp. Naast zuur was er ook zoet.

Via deze website Vorstenbosch-info.nl en de Facebookpagina VorstenboschNET plaatste ik berichten van verenigingen en inwoners, nieuwsberichten van nu en van vroeger, informatie van de Stichting Dorpsraad, het digitale parochieblad, links naar websites van verenigingen en instellingen en veel meer. Gezien bezoek en reacties ga ik er nog maar even mee door.

Wil je nog eens terugkijken op geplaatste berichten, kijk dan op de archiefpagina voor alle berichten in het afgelopen jaar of daarvoor. Op een speciale archiefpagina vind je de geplaatste berichten met informatie over de geschiedenis van Vorstenbosch. Heb je aanvullingen of reacties? Ik ontvang ze graag.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een geel gelukkig en gezond 2021. Heb je ook een wens voor Vorstenbosch, plaats dan een reactie.

Vorstenbosch-info.nl en Vorstenboschnet zijn particulier initiatief, vrijwillig opgezet en zonder winstoogmerk. De website is sinds 2003 in de lucht.

 

 

 

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info