Wie wordt 32ste Jeu de bouleskampioen op 10 augustus?

Reacties uitgeschakeld voor Wie wordt 32ste Jeu de bouleskampioen op 10 augustus? 52

32ste editie

Op zaterdag 10 augustus 2024 organiseert het Gilde weer de jaarlijkse Jeu des boules kampioenschappen van Vorstenbosch. Wil jij mee doen aan deze 32ste editie dan ben jij van harte welkom. Vorm samen met 2 anderen een team van 3 personen. Twee van de 3 personen moeten woonachtig zijn in Vorstenbosch. De derde deelnemer mag ook van buiten Vorstenbosch komen. Je kunt jouw team vervolgens aanmelden via het formulier op www.gildevorstenbosch.nl. Doe je dit uiterlijk zondag 4 augsustus dan ben je zeker van dat je als team mag deelnemen aan deze kampioenschappen. Na deze datum wordt je op de reservelijst gezet. 

Heb je geen team, maar wil je wel meedoen. Neem dan gerust contact met ons op. Wie weet kunnen wij dan als een team vormen. 

Het inschrijfgeld van € 10,00 per team dient op zaterdagochtend bij het secretariaat te worden betaald.

Jeugdkampioenschap

Het jeugdkampioenschap voor leerlingen van de groepen 5,6,7 en 8 van het nieuwe schooljaar wordt ook gehouden op zaterdag 10 augustus. Deelname is voor de jeugd gratis. Een jeugdteam bestaat uit 2 leden. Ook kinderen van buiten Vorstenbosch uit deze groepen mogen deelnemen. Opgeven kan op de dag zelf tussen 10.00 en 10.30 uur.

Oefenavonden

Binnenkort kan er op donderdagavond weer door iedereen op ’t Gildebergske geoefend worden vanaf 19.00 uur; einde oefenavonden 23.00 uur.
De data: 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus.

Zie voor meer informatie en aanmelden: www.gildevorstenbosch.nl.

f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info