Vorstenbosch In Concert 22,23,24 juni

Reacties uitgeschakeld voor Vorstenbosch In Concert 22,23,24 juni 143

Op 22,23 en 24 juni vindt een groots muziekspektakel plaats in MFA De Stuik. Muziekvereniging de Notenkrakers organiseert een concert met met veel verschillende muziekstijlen. Pop, rock, lichte en klassieke muziek, luisterliedjes en heerlijke meezingers komen voorbij. De sportzaal wordt omgebouwd tot een waar muziekpaleis met professioneel licht en geluid waarin de artiesten en muzikanten zullen schitteren. Ongeveer 80 muzikanten, zangeressen, dirigenten en vrijwilligers uit ons dorp zetten zich al maanden in voor een geweldig concert. 

Er zijn drie uitvoeringsavonden. Op donderdag 22 juni is er een avond waarvoor kaartjes voor zitplaatsen te koop zijn. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni zijn er alleen staanplaatsen, zodat er lekker met de muziek mee gedanst kan worden. Na het concert is er een gezellige afterparty (vrijdag en zaterdag) met muziek van Fieldtrip, een pop/rock coverband met aanstormend talent.

Kaarten voor Vorstenbosch in Concert kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar bij Johnnie en Mieke’s Dagwinkel (tot 3 juni) en bij Slagerij van den Tillart. Kaarten zijn ook te reserveren via de website van van de Notenkrakers www.notenkrakersvorstenbosch.nl.

In 2015 en 2017 organiseerde De Notenkrakers een heel succesvol en uitverkocht muziekspektakel op ’t Gildebergske. 

Download hier de huis-aan-huis flyer van VIC2023

Overeenkomstige artikelen

VORSTENBOSCH info