Informatie- en meedenkavonden mobiliteit

0 101
De gemeente Bernheze organiseert informatieavonden over de begin dit jaar vastgestelde mobiliteitsvisie en het nog op te stellen mobiliteitsplan. Dit plan zal de aanpassingen en wijzigingen gaan bevatten die nodig zijn om de gemeente bereikbaar en veilig te houden op het gebied van verkeer en vervoer. Inwoners kunnen tijdens deze avonden inbreng leveren dat in de verdere uitwerking zal worden meegewogen. 
 
Op 16 mei was er al een informatieavond in de Wis in Loosbroek, op 22 mei in de Stuik. De uitnodiging hierover vanuit de gemeente was onvoldoende zodat deze twee avonden weinig belangstelling vanuit Vorstenbosch hebben getrokken. Graag brengt de gemeente en de Stichting Dorpsraad de komende avonden onder de aandacht. Die vinden plaats  op dinsdag 4 juni in Servaes,  Raadhuisplein 24 Heeswijk-Dinther, op  donderdag 6 juni in Nesterlé, Parkstraat 2 Nistelrode en op donderdag 13 juni in De Pas,  Misse 4 Heesch.  Inwoners kunnen naar wens aansluiten, aanmelden is niet nodig. De avonden beginnen om 19:00 uur en eindigen rond 21:00 uur. 
 
Vorstenbosch laat van je horen!
Na afronding van reconstructie van de Kerkstraat zijn er zeker nog knelpunten waarvoor aandacht en maatregelen nodig zijn de komende jaren. Onder andere het vele landbouwverkeer op het Lendersgat-Derptweg zorgt voor overlast en onveilige situaties, maar ook zijn er nog onveilige en oncomfortabele punten voor fietsers en voetgangers in en om het dorp en zijn er op enkele kruispunten nog te vaak ongevallen (o.a. Kampweg/Leeghandseweg, Kapelstraat/Kerkstraat). Ben je niet in staat om ee4n van de avonden te bezoeken? reageren kan ook via het reactieformulier onder dit bericht op via een email naar dorpsraadvorstenbosch@hotmail.com.
 
De mobiliteitsvisie in één samenvattend overzicht:
Lees de volledige mobiliteitsvisie hier:
 
f

View all contributions by f

Overeenkomstige artikelen

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven. *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

VORSTENBOSCH info