Kans op promotie in nacompetitie

Reacties uitgeschakeld voor Kans op promotie in nacompetitie 1181

16 mei: kans op promotie in nacompetitie

Vorstenbossche boys was al zeker van een plek in de nacompetitie. Achilles Reek en SCV’58 komen daar na de wedstrijden op 2de pinksterdag bij. De Vorstenbossche boys speelden tegen de koploper Herpinia. Beiden hadden niets meer te verliezen, maar het was aardig geweest als nummer twee op het thuisveld de koploper had weten te kloppen. Dat lukte niet. Herpinia sloot op 2e pinksterdag de competitie met een klinkende zege af met een 0-4 overwinning.  Het lukte de mannen van Ruud Fleskens niet om te scoren, ondanks een felle en sportieve inzet. Keeper Koen van der Pas was sterk, maar moest er toch vier laten gaan.

8 mei: uithaal in Grave, volgende week periodetitel?

Vorstenbossche Boys won op hemelvaartsdag met 10-1 van VCO en klopte op 8 mei GVV’57 met 1-7.  Gilbert Langenhuizen, Marvin van Heeswijk en Wesley Dekkers zorgden in de eerste helft voor 0-3. Wesley van der Ven, John van Cleef,  Jasper van Duijnhoven en Koen van der Pas maakten daar 0-7 van. GVV’57 scoorde voor de eer nog een finale treffer. Vorstenbosch was duideleijk de sterkste en er had nog wel meer in gezeten als ze alles hadden gegeven. Maar de boys sparen wat energie want ze vertrouwen er volledig op dat ze in de nacompetitie komen.  Daarvoor zal volgende week de laatste competitiewedstrijd tegen Herpinia tenminste nog met een gelijkspel moeten eindigen. En we weten sinds zondag dat je ook te vroeg kunt juichen.

Zie voor standen, programma en uitslagen in de 5de klasse I onderstaand overzicht.

24 april: Verlies in Overlangel

De strijd om een plek bij de eerste vier in de vijfde klasse I ligt nog helemaal open. De Vorstenbossche Boys verloren op zondag 24 april met 2-1 bij OKSV in Overlangel. In de eerste helft waren de boys wat zwakker, maar dat corrigeerden ze na de rust. OKSV was fel en hielt thuis de overwining voor zichzelf.

17 april: Herpinia voelt hete adem

Vorstenbossche Boys nam deze zondag revanche op de mindere wedstrijd vorige week tegen sv Ruwaard. Thuis tegen SCV’58 wonnen de boys met 7-1. Tot de twintigste minuut ging het gelijk op. Daarna nam de thuisploeg het initiatief en kwam het in de 26ste minuut op voorsprong. Gilbert Langenhuizen was het met de 1-0. Op aangeven van Langenhuizen maakte verdediger Wesley van der Ven er snel 2-0 van. Via Wesley Dekkers en Marvin van Heeswijk was het met rust 4-0. In de tweede helft tekende Pascal van Thiel voor de 4-1, maar daarna liep de thuisploeg door goals van Thijs van de Zande, Jasper van Duijnhoven en Van Heeswijk uit naar 7-1. ´Een dikverdiende overwinning.´aldus Fleskens.  Herpina won weliswaar met 2-0 van SBV en voelt nu de hete adem van de boys.

10 april: Winst op Ruwaard. 2de plek is doel

De Vorstenbossche boys richten zich nu op behoud van de tweede plek. Dat biedt dan nog uitzicht op promotie naar de vierde klasse.Maar eerst zijn er nog een paar wedstrijden te spelen en kunnen MOSA’14, Ravenstein en SCV’58 nog roet in het eten gooien.  Deze zondag tegen SV Ruwaard lverde wel een overwinning op, maar niet door het goede spel.  “Een matige prestaitie van mijn ploeg” aldus Ruud Fleskens.  Ruwaard scoorde twee keer.  Jordy Kanters maakte het eerste doelpunt voor Vorstenbosch ( 1-1) . Ronald Bijl zorgde voor de tweede gelijkmaker (2-2). Op het eind kwamen de jongens er achter dat ze toch met winst naar huis wilden. Jordy van Heeswijk zorgde voor 2-3 en Gilbert Langenhuizen maakte er uiteindelijk nog 2-4 van.

3 april Gelijkspel in thuiswedstrijd tegen  Reek

Alle goals werden op deze zomerse zondag in het eerste half uur gemaakt. Wesley Dekkers scoorde al direct na aanvang. Ruim 10 minuten later maakte Achilles Reek de gelijkmaker. Weer een kleine tien minuten later werd het 1-2 en nogmaals 10 minuten later bracht Ronald Bijl de stand op 2-2. Vorstenbosch speelde goed en was sterker dan de gasten, maar het kwam niet meer tot een doelpunt. Achilles Reek speelde sterk verdedigend en kwam ook niet meer aan aanvallen toe. De eindstand bleef 2-2.

28 maart: Overwinning op Maaskantse Boys

Vorstenbossche Boys had op tweede paasdag weinig moeite met Maaskantse Boys. Evenals op zaterdag wonnen de boys met 4 doeltpunten tegen 0.  Na een kopbal van Wesley Dekkers ging men de rust in met 0-1. Marvin van Heeswijk zorgde voor de twee doelpunten in de tweede helft. Thijs an der Zande maakte het vierde doelpunt. “Geloof blijven we altijd houden in de titel”aldus Ruud Fleskens, maar met 8 punten verschil op een sterk Herpinia lijkt dit zeer onwaarschijnlijk.

26 maart: Overwinning op Mosa’14
Vorstenbossche Boys pakte tegen MOSA’14 op zaterdag de noodzakelijke drie punten. Het eerste half uur ging het nog gelijk op, maar daarna was het de thuisploeg met het betere van het spel. Met een ruststand van 2-0 hoopten de bezoekers nog op een terugkeer, maar toen er achterin werd omgeschakeld naar 1 tegen 1 profiteerden de gastheren: 4-0.

20 maart:  Vorstenbossche Boys haalt uit

De Vorstenbossche boys waren te gast bij SBV in Haren. In het begin leken de partijen aan elkaar gewaagd. Nadat Noud Donkers een eerste doelpunt scoorde was het ijs gebroken. Met doelpunten van Ronald Bijl, Noud Donkers en Jordy van Heeswijk ging men met 0-4 de rust in.  Na rust leek het er even op dat ook de boys de wedstrijd al hadden beëindigd.  Maar Jordy van Heeswijk, Marvin van Heeswijk en Wesley Dekkers  vonden 0-4 niet genoeg en brachten de eindstand op 0-7.  De boys blijven strijden om de titel.

6 mrt: Weer voetbal na winterstop

Na bijna 3 maanden werd er deze zondag weer een wedstrijd gespeeld in de competitie.  Trainer Ruud Fleskens kwam in Ravenstein niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Niet alleen de boys maar ook Ravenstein zetten ales op alles om bij de eerste drie te eindigen. De afstand op de nummer één, Herpinia, wisten de boys met dit gelijkspel echter niet te verkleinen. De komende wedstrijden zullen voor de Vorstenbossche boys spannend worden.

13 dec: Vorstenbosch versterkt zijn positie

Won OKSV vorige week nog van koploper Herpinia, deze week verloren ze tegen onze boys.  Het elftal van OKSV moest het weliswaar met twee belangrijke spelers minder doen, maar de spelers van Ruud speelden met verve.  In de 24e minuut was het Marvin van Heeswijk die een eerste doelpunt scoorde.  Even leek het er op dat de rust zou beginnen met gelijkstand, maar Jordy van Heeswijk corrigeerde dat snel. Na de rust was het spel voor Vorstenbosch. Luuk van Kessel zorgde voor het derde en vierde doelpunt waarmee de eindstand 4-1 genoteerd kon worden.

6 dec: Opnieuw monsterscore.

Opnieuw wonnen de boys van Ruud Fleskens op deze sinterklaasdag met een ruime score. Met negen doelpunten en 0 tegen wonnen ze van GVV’57. Noud Donkers scoorde vier keer. Marvin van Heeswijk en Thijs van der Sanden twee keer en Gilbert Langenhuizen een maal. Vorstenbosch doet nog steeds mee in de strijd om de beste plek in de 5I klasse.

29 nov: Herpinia was te sterk

Een sterk spelend Vorstenbosch heeft het uiteindelijk toch moeten afleggen tegen de nummer 1 Herpinia. Met een 0-3 stand haalde Herpinia daarmee de periodetitel binnen. Pas in de laatste minuten was de wedstrijd beslist. Jammer voor het team van Ruud Fleskens dat deze periode enorm goed uit de verf komt.

1 November:

Twee weken geleden wonnen de Boys met zes punten verschil van Megen. Deze week behalen ze opnieuw een ruime overwinning op een Maaskantse vereniging. SBV Haren kwam naar Vorstenbosch om te spelen. In de eerste helft leken de partijen nog wel aan elkaar gewaagd. Vlak voor rust komt Vorstenbosch op 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jordy van Heeswijk.
Maar na rust was het spel tegen Haren zo beslist.  Thijs van der Zande, Marvin van Heeswijk en Wesley Dekkers halen nog vijf keer met succes uit naar de doelman van Sport Brengt Vreugde.  Vorstenbosch tekent een 6-1 overwinning bij in het competitieschema.

18 oktober:1-7.

met zeven doelpunten en 3 punten kwamen de jongens van Vorstenbosch tevreden terug uit Megen. Opnieuw een zeer tevreden Ruud Fleskens. De tweede plek in de competitie is wat steviger geworden.

11 oktober: We waren beter

Met opnieuw een gelijkspel komt het eerste elftal deze zondag op een krappe tweede plek in de competitie. De wedstrijd tegen Ravenstein werd thuis gespeeld op een zonnige zondagmiddag. “Voetballend waren we beter” aldus trainer Ruud Fleskens. Maar de jongens van Ruud hadden onvoldoende kracht om tegen Ravenstein te winnen.

4 oktober: Eerst gelijkspel

Na drie keer een overwinning werd het deze keer uit in Velp gelijkspel.  Met een 1-1 stand ging men de rust in. Wesley Dekkers zorgde voor het doelpunt. In de tweede helft maakte Wesley opnieuw een doelpunt. Even leek Vorstenbosch met 2-1 naar huis te gaan, maar vlak voor eind maakte Velp de gelijkmaker. 2-2 was de eindstand.

27 september: De boys zijn goed in vorm

Opnieuw behaalden de boys van Ruud Fleskens een overwinning. De thuiswedstrijd onder een prachtig nazomers zonnetje tegen de Maaskantse Boys werd op 27 september met een 4-1 zegen afgesloten. Thijs van der Sanden, twee maal Wesley Dekkers en Koen van der Pas zorgden voor de doelpunten. Na drie wedstrijden heeft de ploeg de volle negen punten.

(voorgaande berichten)

20 september: Weer winst voor de boys van Ruud

Het eerste elftal van de Vorstenbossche Boys behaalde op zondag 20 september bij bezoek aan MOSA’14 in Oijen drie punten met een eindstand 1-2. Thijs van de Sanden zorgde voor het openingsdoelpunt, direct gevolgd door een gelijkmaker van Mosa’14.  Door een doelpunt van Jordy van Heeswijk raakte Vorstenbosch weer op voorsprong en dat bleek ook de eindstand.

7 september: Om te beginnen 10-1

Op zondag speelde het eerste elftal van de Vorstenbossche boys de eerste wedstrijd in de competitie 2015-2016 tegen VCO (Vooroventje Zeeland). De openingswedstrijd eindigde met een 1-10 stand. Jordy van Kessel maakt er vijf, Wesley Dekkers drie en ook Jordy van Heeswijk en Rick van Cleef scoorden. Trainer Ruud Fleskens, die dit seizoen weer  het eerste elftal traint, maakt daarmee een mooie rentree. Een goede motivatie ook voor het elftal, dat in het vorige seizoen matig presteerde.