Vorstenbossche Boys 3 kampioen

Reacties uitgeschakeld voor Vorstenbossche Boys 3 kampioen 645

3dekampioen2015Het derde elftal heeft op zondag 3 mei door een 3-6 overwinning op Festilent 5 in Zeeland het kampioenschap behaald in de reserve 5e klasse. Het hele jaar heeft het team bovenin meegedraaid. Door een nederlaag van De Rakt 2 kwam het team van Hein Geenen 2 weken geleden op kop. Vandaag moest er gewonnen worden in Zeeland om de titel veilig te stellen.

Al snel in de wedstrijd kwam het team op 0-1 door een goal van Erik van der Wijst. Een goede start, maar helaas ging het 3e toch de rust in met een 2-1 achterstand. Vlak na rust kwam het 3e op gelijke hoogte nadat de keeper van Festilent mis tastte. De vreugde was van korte duur. Binnen korte tijd kwam Festilent wederom op voorsprong. Nadat Maikel Versantvoort halverwege de 2e helft vanuit een vrije trap de 3-3 binnen schoot begon het te lopen bij het 3e. Robert Timmers kopte de 3-4 binnen. Later in de wedstrijd vergrootten Rob Kanters en Danny van Zoggel de voorsprong. Met een 3-6 voorsprong werd het kampioenschap binnengehaald!

Het eerste elftal sloot de competitie op zondag af met een 5-1 verlies tegen Ulysses.