De Vraagbaak wordt door twee inwoners uit Vorstenbosch bemand. Zij bezitten beiden over specifieke deskundigheid op één of meerdere terreinen waarover vragen kunnen worden gesteld. De vraagbaak beschikt daarnaast over een gedegen naslagwerk en een uitgebreid folderbestand over allerlei onderwerpen. Folders worden gericht en in relatie tot een gestelde vraag persoonlijk verstrekt. Dit om het folderbestand beheersbaar te houden.

Waar nodig gaan mensen van de Vraagbaak op zoek naar een passend antwoord op uw vraag. Vanzelfsprekend worden vragen discreet en persoonlijk behandeld.

In de oktober editie 2007 van KERNkracht, het periodiek van de  Noord Brabantse vereniging van kleinen kernen verscheen een artikel over de Vraagbaak Vorstenbosch. U kunt het hier lezen.

Jan Kanters en Bart van Kessel

De personen van de Vraagbaak zijn

Bart van Kessel, jarenlang werkzaam geweest als hoofd van een Sociale Dienst en de laatste jaren als hoofd van een Stedelijk Bureau Sociaal Raadslieden.

Jan Kanters, jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs. Laatstelijk als directielid in een school voor beroepsonderwijs.

Contact

Heeft u een opmerking, reactie of tip voor de leden van de VRAAGBAAK, maak dan gebruik van onderstaand formulier om het te melden.

Uw naam (verplicht)

Uw adres(verplicht)

Uw email(verplicht)

Onderwerp

Uw opmerking/tip/reactie

Neem onderstaande code (veiligheidscheck) over in het veld en druk op Verzenden

 

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven. *

TIP ook jouw Vorstenbosch bericht voor Vorstenbosch-info.nl?Stuur in! (bij voorkeur via contact formulier)

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!