Wat is de Vraagbaak Vorstenbosch?

De Vraagbaak is een initiatief van Stichting Dorpsraad, Stichting gemeenschapshuis de Stuik en KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) afdeling Vorstenbosch. Met deze Vraagbaak willen deze organisaties een helpende hand bieden bij het zoeken naar een antwoord op vragen van inwoners. Dit kunnen alle vragen zijn die bij inwoners zelf leven en voor inwoners van Vorstenbosch in breder verband mogelijk van belang kunnen zijn. De mensen achter de vraagbaak stellen zich op de volgende pagina aan u voor.

image001_nw2014

Hoe kan ik een vraag stellen?

Naast de mogelijkheid om een digitaal formulier op deze website in te vullen en te versturen, kunt u ook telefonisch een afspraak maken voor een gesprek of het invullen van een formulier. Bel hiervoor 367053 (Bart van Kessel) of 364756 (Jan Kanters). Er wordt dan met u zo spoedig mogelijk een afspraak ingepland in de Stuik.

Stel uw vraag hier via een digitaal invulformulier.

Is er meer informatie?

Kijk eens op de pagina met “onderwerpen waarover  vragen zijn gesteld”. Ook hebben we alvast wat handige links voor u op een rij gezet.

Wat kan ik vragen?

Hierbij kunt u denken aan vragen op bijvoorbeeld het terrein van sociale zekerheid en sociale voorzieningen, werk, belastingen, wonen, consumentenzaken, gezondheid, zorg en onderwijs. Maar ook vragen over andere maatschappelijke onderwerpen kunnen worden gesteld.

De Vraagbaak zal niet altijd zelf een antwoord geven op uw vraag maar u een helpende hand bieden bij het zoeken naar de juiste instantie of persoon en zonodig voor u als intermediair (tussenpersoon) optreden naar die instantie.

Wanneer krijg ik een antwoord?

Als het kan meteen, maar natuurlijk hebben we niet meteen op alles een antwoord en gaan we op zoek. In alle gevallen ontvangt u zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken, een antwoord of reactie.

Hulp bij het invullen van formulieren.

Wanneer u hulp nodig hebt bij het invullen van een formulier, kan de vraagbaak u hierbij ook van dienst zijn.  Dit kunnen allerlei soorten formulieren zijn zoals aanvraagformulieren, inlichtingenformulieren etc.. Er geldt slechts één beperking!!! Voor Aangiftebiljetten Inkomstenbelasting biedt de vraagbaak géén hulp. Hiervoor kunt u – al dan niet tegen vergoeding – terecht bij uw vakbond of een administratie- of een  accountantsbureau. Let er wel op dat u de in het formulier gevraagde bewijsstukken meeneemt naar de met u gemaakte afspraak.

 

TIP ook jouw Vorstenbosch bericht voor Vorstenbosch-info.nl?Stuur in! (bij voorkeur via contact formulier)

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!