Dames Vorstenbossche Boys kampioen

Reacties uitgeschakeld voor Dames Vorstenbossche Boys kampioen 246

meidenkampioen

Na een mooi voetbalseizoen heeft het damesteam van de Vorstenbossche Boys op zondag 8 mei het kampioenschap in de 5e klasse binnen gehaald.  In de uitwedstrijd bij OSS VR2 was nog één punt nodig om de titel veilig te stellen. Veel publiek was vanuit Vorstenbosch meegereisd om de dames aan te moedigen.

Op het kunstgrasveld in Oss wat het mede door de harde wind lastig voetballen. Al snel in de wedstrijd stond er een 1-0 achterstand op het scorebord. Binnen enkele minuten viel de gelijkmaker en vlak voor rust kwamen onze dames op een 1-2 voorsprong. In de tweede helft werd er door beide partijen niet meer gescoord en zo eindigde deze kampioenswedstrijd in een 1-2 overwinning! Na het fluitsignaal barstte het feest los in Oss en dit is in Vorstenbosch nog lange tijd voortgezet!  Felicitaties voor de speelsters en technische staf met het behaalde kampioenschap! Veel succes volgend seizoen in de 4e klasse!