Verantwoording

www.vorstenbosch-info.nl biedt een bundeling van digitale informatie over, door en voor het kerkdorp Vorstenbosch in de gemeente Bernheze. Doelstelling is om één ingang en platform op de digitale snelweg te hebben voor en over Vorstenbosch. Nieuws en nieuwtjes, evenementen en activiteiten, informatie van verenigingen, bedrijven en inwoners, informatie over het heden en verleden van Vorstenbosch en links naar Vorstenbossche websites zijn hier te vinden. De website richt zich met name op huidige, ex, toekomstige, en in den vreemde verblijvende Vorstenboschenaren, maar is tegelijkertijd gericht op iedereen die in Vorstenbosch is geinteresseerd.

Deze website wordt regelmatig aangepast. Nieuws, digitale initiatieven van verenigingen, instellingen en particulieren kunnen gemakkelijk gekoppeld (gelinked) worden. Informatie is daarmee altijd en overal (waar een internet verbinding aanwezig is) in te zien en digitale communicatie kan eenvoudig plaatsvinden.

De site is een particulier initiatief van Frank Geenen en vanaf 4 mei 2003 in de lucht. Het initiatief is vrijwillig opgezet en zonder winstoogmerk. De website is steeds in ontwikkeling, nooit volledig en steeds voor verbetering vatbaar. Graag ontvang ik opmerkingen, suggesties en tips en natuurlijk nieuws en agendatips.

Voor informatie en contact: webmaster@vorstenbosch-info.nl

www.vorstenbosch-info.nl © 2003-20167efgee

hosting van deze website bij http://www.hostingdiscounter.nl

disclaimer en (c) copyright

www.vorstenbosch-info.nl,  de eigenaar, webmaster, redactie of andere aan deze website verbonden personen kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve, onvolledige of onjuiste informatie op deze website of andere aan deze website gekoppelde sites,  niet werkende links,  ten onrechte gebruik van aangeleverd en gepubliceerd materiaal met auteursrecht enz.  Ook voor eventuele schade of nadelige gevolgen door informatie op of bezoek aan www.vorstenbosch-info.nl  zijn we niet verantwoordelijk.  Op de inhoud van Vorstenbosch-info.nl berust copyright. Nieuws van deze website mag worden gekopiëerd, gelinked of op enige andere manier worden vermeld met bronvermelding. Overname van foto’s kan alleen met toestemming van Vorstenbosch-info.nl. Uiteraard doen we er alles aan om een veilige en verantwoorde website aan te bieden.

TIP ook jouw Vorstenbosch bericht voor Vorstenbosch-info.nl?Stuur in! (bij voorkeur via contact formulier)

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!